Anasayfa / Haberler

Türkiye Deprem Haritası Güncellendi

Türkiye Deprem Bölgeleri Haritası yenilenmiş olup, gerekli değerlendirmeler yapıldıktan ve ilgili kurum ve kuruluşların görüş ve önerileri alındıktan sonra yürürlüğe girmek üzere Bakanlar Kuruluna sunulacaktır. Proje, Başkanlığımız tarafından yürütülmekte olan Ulusal Deprem Araştırma Programı (UDAP) kapsamında desteklenmiştir. Ayrıca, Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından da destek verilmiştir. Türkiye Deprem Bölgeleri Haritasının, Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği ile eş zamanlı olarak yürürlüğe girmesi hedeflenmektedir. (Kaynak: https://www.afad.gov.tr/tr/24212/Turkiye-Deprem-Bolgeleri-Haritasi)

Türkiye Deprem Vakfı hakkında

Uluslararası Afet ve Dirençlilik Kongresi 26-28 Haziran 2019 Eskişehir'de düzenleniyor.

Türkiye Deprem Vakfı, Bina Deprem Performans Sınıflandırma Sistemi ile binaların performansını uluslararası bir yöntemle belirliyor

The Council on Tall Buildings and Urban Habitat (CTBUH) Turkey tarafından düzenlenen "Seismic Resilience of Buildings” konulu seminere Prof. Dr. Sinan Akkar konuşmacı olarak katıldı

CTBUH Turkey’in düzenlediği “Seismic Resilience of Buildings” konulu seminere Deprem Vakfı'ndan Prof. Dr. Sinan Akkar konuşmacı olarak katılıyor.

İstanbul EMO Biyomedikal Mühendisliği Tarafından Sağlık Tesislerinde Deprem Farkındalığı ve YOTA konulu toplantı gerçekleştirildi

Habertürk'te Deprem Gerçeği Programı başladı.

Bina Deprem Performansı Sınıflandırma Sistemi

Depreme Hazırlık Eğitimleri Devam ediyor

BİZİ TAKİP EDİN    |        Gizlilik Bildirimi

© 2018 Türkiye Deprem Vakfı. Tüm Hakları Saklıdır.