Türkiye Deprem Haritası Güncellendi

Türkiye Deprem Bölgeleri Haritası yenilenmiş olup, gerekli değerlendirmeler yapıldıktan ve ilgili kurum ve kuruluşların görüş ve önerileri alındıktan sonra yürürlüğe girmek üzere Bakanlar Kuruluna sunulacaktır. Proje, Başkanlığımız tarafından yürütülmekte olan Ulusal Deprem Araştırma Programı (UDAP) kapsamında desteklenmiştir. Ayrıca, Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından da destek verilmiştir. Türkiye Deprem Bölgeleri Haritasının, Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği ile eş zamanlı olarak yürürlüğe girmesi hedeflenmektedir. (Kaynak: https://www.afad.gov.tr/tr/24212/Turkiye-Deprem-Bolgeleri-Haritasi)

Benim Evim Depreme Hazır yarışması birincisine ödülü verildi

Marmara Depremi ve Yeni Bina Deprem Yönetmeliği “ paneli

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Deprem Vakfı işbirliği ile "Benim Evim Depreme Hazır" yarışması düzenleniyor, başvurular 2 Ağustos 2019 a kadar Tekirdağ Belediyesi web sayfasından yapılabilir.

Türkiye Deprem VAkfı AVRASYA İSG Zirvesi Danışma Kurulu Toplantısına katıldı