Anasayfa / Haberler

Türkiye Deprem Haritası Güncellendi

Türkiye Deprem Bölgeleri Haritası yenilenmiş olup, gerekli değerlendirmeler yapıldıktan ve ilgili kurum ve kuruluşların görüş ve önerileri alındıktan sonra yürürlüğe girmek üzere Bakanlar Kuruluna sunulacaktır. Proje, Başkanlığımız tarafından yürütülmekte olan Ulusal Deprem Araştırma Programı (UDAP) kapsamında desteklenmiştir. Ayrıca, Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından da destek verilmiştir. Türkiye Deprem Bölgeleri Haritasının, Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği ile eş zamanlı olarak yürürlüğe girmesi hedeflenmektedir. (Kaynak: https://www.afad.gov.tr/tr/24212/Turkiye-Deprem-Bolgeleri-Haritasi)

Benim Evim Depreme Hazır yarışması birincisine ödülü verildi

Marmara Depremi ve Yeni Bina Deprem Yönetmeliği “ paneli

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Deprem Vakfı işbirliği ile "Benim Evim Depreme Hazır" yarışması düzenleniyor, başvurular 2 Ağustos 2019 a kadar Tekirdağ Belediyesi web sayfasından yapılabilir.

Türkiye Deprem VAkfı AVRASYA İSG Zirvesi Danışma Kurulu Toplantısına katıldı

The Council on Tall Buildings and Urban Habitat (CTBUH) Turkey tarafından düzenlenen "Seismic Resilience of Buildings” konulu seminere Prof. Dr. Sinan Akkar konuşmacı olarak katıldı

CTBUH Turkey’in düzenlediği “Seismic Resilience of Buildings” konulu seminere Deprem Vakfı'ndan Prof. Dr. Sinan Akkar konuşmacı olarak katılıyor.

Habertürk'te Deprem Gerçeği Programı başladı.

Bina Deprem Performansı Sınıflandırma Sistemi

Depreme Hazırlık Eğitimleri Devam ediyor

BİZİ TAKİP EDİN    |        Gizlilik Bildirimi

© 2018 Türkiye Deprem Vakfı. Tüm Hakları Saklıdır.