Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Deprem Vakfı işbirliği ile "Benim Evim Depreme Hazır" yarışması düzenleniyor, başvurular 2 Ağustos 2019 a kadar Tekirdağ Belediyesi web sayfasından yapılabilir.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Deprem Vakfı işbirliği ile

17 Ağustos 1999 depreminin yirminci yıl dönümü anma etkinliklei çerçevesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Deprem Vakfı işbirliği ile deprem konusuna dikkat çekmek ve hazırlıklı olmak konusunda farkındalığı artırmak amacıyla “ Benim Evim Depreme Hazır” yarışması düzenlendi.

Tekirdağ il sınırları içinde yaşayan vatandaşların katılabileceği yarışmada evlerinde Yapısal Olmayan Tehlikelerin Azaltıması (YOTA)  uygulamalarını yapan katılımcılar arasından birinci seçilen yarışmacıya  ödülü 19 Ağustos 2019 da Tekirdağ'da düzenlenen törenle verilecektir.

Yarışma ile ilgili detaylara http://www.tekirdag.bel.tr/ web sayfasından ulaşabilirsiniz.

Uluslararası Afet ve Dirençlilik Kongresi 26-28 Haziran 2019 Eskişehir'de düzenleniyor.

Türkiye Deprem Vakfı hakkında