Marmara Depremi ve Yeni Bina Deprem Yönetmeliği “ paneli

Türkiye Deprem Vakfı ve Tekirdağ Belediyesi işbirliği ile “Marmara Depremi ve Yeni Bina Deprem Yönetmeliği “ paneli 19 Ağustos 2019 da Tekirdağ Des Otelde gerçekleştirildi.Türkiye Deprem Vakfı ve Tekirdağ Belediyesi işbirliği ile “Marmara Depremi ve Yeni Bina Deprem Yönetmeliği “ paneli 19 Ağustos 2019 da Tekirdağ Des Otelde gerçekleştirildi.

Benim Evim Depreme Hazır yarışması birincisine ödülü verildi

Marmara Depremi ve Yeni Bina Deprem Yönetmeliği “ paneli

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Deprem Vakfı işbirliği ile "Benim Evim Depreme Hazır" yarışması düzenleniyor, başvurular 2 Ağustos 2019 a kadar Tekirdağ Belediyesi web sayfasından yapılabilir.

Türkiye Deprem VAkfı AVRASYA İSG Zirvesi Danışma Kurulu Toplantısına katıldı