Anasayfa / Haberler

Türkiye Deprem Vakfı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Erdik TUBİTAK bilim ödülü aldı.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’nun (TÜBİTAK) bilim insanlarının yetiştirilmesi için olanaklar sağlamak ve bilimsel ve teknolojik alanda araştırma ve geliştirme çalışmalarını desteklemek amacıyla verdiği 2018 “Bilim, Özel ve Teşvik Ödülleri” 26 Aralık tarihinde  Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

“Deprem Mühendisliği alanında deprem riski konularındaki uluslararası düzeyde üstün nitelikli çalışmaları” nedeniyle TÜBİTAK Bilim Ödülü’ne layık görülen Prof. Dr. Mustafa Erdik törende ödülünü aldı.

Haberler

The Council on Tall Buildings and Urban Habitat (CTBUH) Turkey tarafından düzenlenen "Seismic Resilience of Buildings” konulu seminere Prof. Dr. Sinan Akkar konuşmacı olarak katıldı

CTBUH Turkey’in düzenlediği “Seismic Resilience of Buildings” konulu seminere Deprem Vakfı'ndan Prof. Dr. Sinan Akkar konuşmacı olarak katılıyor.

İstanbul EMO Biyomedikal Mühendisliği Tarafından Sağlık Tesislerinde Deprem Farkındalığı ve YOTA konulu toplantı gerçekleştirildi

Türkiye Deprem Vakfı hakkında

Uluslararası Afet ve Dirençlilik Kongresi 26-28 Haziran 2019 Eskişehir'de düzenleniyor.

Türkiye Deprem Vakfı, Bina Deprem Performans Sınıflandırma Sistemi ile binaların performansını uluslararası bir yöntemle belirliyor

Habertürk'te Deprem Gerçeği Programı başladı.

Bina Deprem Performansı Sınıflandırma Sistemi

Depreme Hazırlık Eğitimleri Devam ediyor

BİZİ TAKİP EDİN    |        Gizlilik Bildirimi

© 2018 Türkiye Deprem Vakfı. Tüm Hakları Saklıdır.