Anasayfa / Haberler

Türkiye Deprem Vakfı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Erdik TUBİTAK bilim ödülü aldı.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’nun (TÜBİTAK) bilim insanlarının yetiştirilmesi için olanaklar sağlamak ve bilimsel ve teknolojik alanda araştırma ve geliştirme çalışmalarını desteklemek amacıyla verdiği 2018 “Bilim, Özel ve Teşvik Ödülleri” 26 Aralık tarihinde  Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

“Deprem Mühendisliği alanında deprem riski konularındaki uluslararası düzeyde üstün nitelikli çalışmaları” nedeniyle TÜBİTAK Bilim Ödülü’ne layık görülen Prof. Dr. Mustafa Erdik törende ödülünü aldı.

Türkiye Deprem VAkfı AVRASYA İSG Zirvesi Danışma Kurulu Toplantısına katıldı

The Council on Tall Buildings and Urban Habitat (CTBUH) Turkey tarafından düzenlenen "Seismic Resilience of Buildings” konulu seminere Prof. Dr. Sinan Akkar konuşmacı olarak katıldı

CTBUH Turkey’in düzenlediği “Seismic Resilience of Buildings” konulu seminere Deprem Vakfı'ndan Prof. Dr. Sinan Akkar konuşmacı olarak katılıyor.

Benim Evim Depreme Hazır yarışması birincisine ödülü verildi

Marmara Depremi ve Yeni Bina Deprem Yönetmeliği “ paneli

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Deprem Vakfı işbirliği ile "Benim Evim Depreme Hazır" yarışması düzenleniyor, başvurular 2 Ağustos 2019 a kadar Tekirdağ Belediyesi web sayfasından yapılabilir.

Habertürk'te Deprem Gerçeği Programı başladı.

Bina Deprem Performansı Sınıflandırma Sistemi

Depreme Hazırlık Eğitimleri Devam ediyor

BİZİ TAKİP EDİN    |        Gizlilik Bildirimi

© 2018 Türkiye Deprem Vakfı. Tüm Hakları Saklıdır.