The Council on Tall Buildings and Urban Habitat (CTBUH) Turkey tarafından düzenlenen, Türkiye Deprem Vakfı'ndan Prof. Dr. Sinan Akkar'ın da konuşmacı olarak katılacağı  “Seismic Resilience of Buildings” konulu seminer 17 Nisan 2019 tarihinde  İstanbul’da ARUP ofiste gerçekleştirilecektir.

Detaylı bilgi için

Türkiye Deprem VAkfı AVRASYA İSG Zirvesi Danışma Kurulu Toplantısına katıldı

Benim Evim Depreme Hazır yarışması birincisine ödülü verildi

Marmara Depremi ve Yeni Bina Deprem Yönetmeliği “ paneli

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Deprem Vakfı işbirliği ile "Benim Evim Depreme Hazır" yarışması düzenleniyor, başvurular 2 Ağustos 2019 a kadar Tekirdağ Belediyesi web sayfasından yapılabilir.