Türkiye Deprem VAkfı AVRASYA İSG Zirvesi Danışma Kurulu Toplantısına katıldı

Ulusal İş Sağlığı ve Güvenliği Federasyonu ve CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık işbirliğinde 4-7 Aralık 2019 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek olan AVRASYA İSG Zirvesi Danışma Kurulu Toplantısı 20 Ağustos 2019 saat 14:00’de İstanbul CNR Expo’da gerçekleştirildi.

Turkiye Deprem Vakfının da katıldığı, danışma kurulu üyelerinin görüş ve önerileri ile zirveye katkı sağlayacakları konularının tartışıldığı toplantıda tema “Afet ve Acil Durumlarda Sürdürülebilir İş Sağlığı ve Güvenliği”olarak belirlendi.

Kamu ve özel sektör temsilcilerinin İSG alanında yaptıkları çalışmalar hakkında detaylı bilgilerin paylaşıldığı toplantı kurumsal iletişim açısından oldukça verimli geçti. Toplantıda ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü İsmail ÇOLAK, Sağlık Bakanlığı Temsilci Eray ÇINAR ve AFAD İstanbul İl Müdürü İbrahim TARI kurumsal çalışmalar ile zirveye sağlayacakları destekler hakkında bilgiler aktardı. 2,5 saat süren Danışma Kurulu Toplantısı İSG çalışanlarının sorunları, sağlıklı kentlerin tasarlanması, İSG’ nin ekonomik boyutları ve İSG profesyonellerinin geniş çapta katılımının sağlanacağı, en güvenli kongre ve fuar olma temennisi ile tamamlandı.

Türkiye Deprem VAkfı AVRASYA İSG Zirvesi Danışma Kurulu Toplantısına katıldı

Benim Evim Depreme Hazır yarışması birincisine ödülü verildi

Marmara Depremi ve Yeni Bina Deprem Yönetmeliği “ paneli

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Deprem Vakfı işbirliği ile "Benim Evim Depreme Hazır" yarışması düzenleniyor, başvurular 2 Ağustos 2019 a kadar Tekirdağ Belediyesi web sayfasından yapılabilir.