Depreme Hazırlık Çalışmaları

ULUSAL DEPREM ARAMA KURTARMA EKİPLERİ'NİN 23 EKİM 2011 VAN DEPREMİ DURUM DEĞERLENDİRMESİ

Ülkemizde meydana gelen büyük depremlerden sonra profesyonel arama-kurtarma ekiplerinin çalışmalarına yönelik, mevcut durumun tespit edilmesi ve eksiklerin giderilmesine katkıda bulunmak amacıyla, 101 ekip lideri telefonla aranıp e-mail adresleri temin edilerek Türkiye Deprem Vakfı’nın hazırlamış olduğu soru formu gönderilmiştir.

Bu çalışma Büyük depremlerin –öncesi-sırası-sonrası- Profesyonel Müdahale çalışmalarına yönelik değerlendirmeler kapsamında, 23 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen Van Depremi’ne giden Ulusal Arama-Kurtarma Ekipleri’ne e-mail ile gönderdiğimiz soru formumuza verilen 28 farklı ekibin yanıtını kapsamaktadır. İlgili katkılarınız ve değerli zamanınız için teşekkür ederiz..

Ulusal Deprem Arama Kurtarma Ekiplerinin Durum Değerlendirme Çalışması için Tıklayınız...