Türkiye Deprem Vakfı Çalışma Arkadaşı Arıyor

Türkiye Deprem Vakfı, 1993 yılında, topraklarının %96'sı deprem afetine maruz kalabilecek olan ülkemizin depremden göreceği can ve mal kaybını en aza indirebilmek amacıyla kurulmuştur. Vakfımız yerel ve uluslararası kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaparak, bilimsel ve toplumsal çalışmaları vasıtasıyla ülke genelinde deprem ve depremden korunma bilincini arttırmayı hedeflemektedir. Bu doğrultuda çeşitli bilimsel çalışmalara destek verdiği gibi daha çok toplum odaklı faaliyetlerde bulunmaktadır.

İş Tanımı:
Vakfımızda çalışmak üzere; planlama, organizasyon ve koordinasyon yeteneğine sahip, takım çalışmasına yatkın, insan ilişkilerinde başarılı, güler yüzlü, diksiyonu düzgün, iletişim ve temsil gücü yüksek, dinamik çalışma temposuna ayak uydurabilecek, bazı yoğun dönemlerde esnek mesai saatlerine uyum sağlayabilecek, yaptığı işi seven Ofis Sekreteri aranmaktadır.

Aranan Nitelikler:

• Alanında en az 2 yıl deneyimli,
  • Tercihen en az lise veya yüksekokul mezunu,
  • Internet, bilgisayar kullanımı ve MS Ofis programlarına (Word, Excel, Outlook, PowerPoint) oldukça hakim,
  • Ofis makinelerinin kullanımı konusunda donanımlı bilgi ve beceriye sahip,
  • Ofisimize ulaşımda sorun yaşamayan,
adayların referans bilgilerini de içeren CV'lerini tdv@turkiyedepremvakfi.org.tr adresine iletmeleri gerekmektedir.