TDV 19. Olağan Mütevelli Heyeti Toplantısı Yapıldı

Türkiye Deprem Vakfı 19. Olağan Mütevelli Heyeti Toplantısı Yapıldı

Türkiye Deprem Vakfı 19. Olağan Mütevelli Heyeti Toplantısı 20 Haziran 2014 tarihinde İTÜ Vakfı Maçka Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Sayın M. Hasan Boduroğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda geçtiğimiz bir yılın değerlendirmesi yapılarak 2013 Faaliyet Raporu mütevellilere sunuldu.

Vakfın 2013 yılında yaptığı başarılı çalışmaları daha da güçlendirmek adına 2014 yılında yapmayı hedeflediği Deprem ve Farkındalık çalışmalarının çerçevesi belirlendi. Mütevellilerin soru ve temennileriyle zenginleşen toplantı, Vakfa katkıda bulunanlara plaket ve teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle sonlandı.

2013 yılında katkıda bulunanlar için tıklayınız.

K. Özaydın – A. Selçuk                          G. Sayıl - Ü. Arıoğlu

M.  H. Boduroğlu - M. Maraşlı              G. Önal – T. Atalan                O. Gündoğdu – K. Uğurlu

C. Gökçe – M. Karaman               M.  H. Boduroğlu – A. Çıtıpıtıoğlu               S. Yücemen – M. Karaman