ASİMKA Projesi - MODSEA Etkinlik ve Eğitimleri Tamamlandı

İstanbul Kalkınma Ajansı Mali Destek Programları kapsamında, İstanbul Kalkınma Ajansı destekleri ile, Kağıthane Belediyesi tarafından yürütülen “AFET SONRASI, İlk Müdahale Kapasitesinin Arttırılması” projesi çerçevesinde gerçekleştirilen,  Türkiye Deprem Vakfı / MODSEA - Mobil Deprem Simülasyon Eğitim Aracı ile görsel ve uygulamalı depreme hazırlık bilinci eğitimleri Ağustos 2014 - Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Eğitimler ve etkinlikler Kağıthane Belediyesi,  Hasbahçe Mesire Alanında hafta sonlarında pikniğe gelen ailelere ve Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile aracın gidebildiği okullarda MODSEA’da görsel ve uygulamalı olarak Türkiye Deprem Vakfı Uzman Eğitmenleri ve Hürriyet Mahallesi Mahalle Afet Gönüllülerin destekleri ile verilmiştir. Farklı kesimlerden ve her yaştan olmak üzere, toplamda 5141 kişiye eğitim verilmiştir.

Faaliyet raporunun tamamına ulaşmak için tıklayınız.