TDV 20’nci Olağan Mütevelli Heyeti Toplantısı Yapıldı

Türkiye Deprem Vakfı 20. Mütevelli Heyeti Yıllık Olağan Toplantısı 22 Haziran 2015 tarihinde, İMO İstanbul Şubesi Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Prof.Dr.Mustafa ERDİK’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda geçtiğimiz bir yılın değerlendirmesi yapılarak 2014 yılı Faaliyet Raporu mütevellilere sunuldu.

Vakfın 2014 yılında yaptığı başarılı çalışmaları daha da güçlendirmek adına 2015 yılında yapmayı hedeflediği Deprem ve Farkındalık çalışmalarının çerçevesi belirlendi. Mütevellilerin soru ve temennileriyle zenginleşen toplantı, Vakfa katkıda bulunanlara plaket ve teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle sonlandı.

Prof.Dr.M.Erdik
TDV YK Başkanı