Gönüllü Olun

Duyarlıyım

Depremden korunma kültürünü yerleştirecek ve bu konuda toplumsal duyarlılığı geliştirecek etkinliklere katılıyorum, çevremdekileri de teşvik ediyorum.

Bilinçliyim

Bir birey olarak kendimi bütünün bir parçası olarak görüyorum. Depremlerin zararlarından ancak toplum olarak bilinçlenirsek korunabileceğimize inanıyorum.

Hazırım

Depremlerde riskleri en aza indirmek için ihtiyacımız olan birçok bilgi ve beceriyi ancak deprem öncesinde hazırlanmışsam uygulayabilirim.

Gönüllüyüm

Bundan sonra yaşanacak depremlerde, en yakınımdakilere yardım edebilmek için toplum afet gönüllüsü/tdv gönüllüsü oluyorum.
Sizlerden web sitemize gelen mesajlardan bazılarını tüm ziyaretçilerimizle paylaşmak için derledik. Bize ilettiğiniz görüş ve düşüncelerinizi ZİYARET sayfamızda sitenin diğer ziyaretçileriyle de paylaşmaya davet ediyoruz.
- Ülkemizin yıkılmaması için- daha fazla can yanmaması için çevremdeki herkese depremin verebileceği zararları anlatmaya gönüllüyüm.
- Birey olarak böyle bir afette aileme ve yakınımdakilere yardım etmek görevimdir.
- Depreme duyarlıyım.
- Bundan sonra yaşayabileceğimiz depremlerde kendime ve çevreme bilinçli olarak yararlı olmaya çalışmak istiyorum.
- [. . . ] Herkesin yapabileceği bir şey vardır. Yeter ki; duyarlı, sorumlu ve biraz da özverili bir gönüllü olabilelim. Bunlar, çok fazla istenen şeyler değil. AFETİ FELAKETE ÇEVİRMEMEK ELİMİZDE.
- Gönüllü olmak ve bir afet durumunda elimden geleni yapmak istiyorum.
- [. . . ] Çok güzel bir proje başlattınız. Umarım faydası olacaktır. Benim de sizlere bir katkım olacaksa yardıma hazırım [. . . ]
- [. . . ] Bu proje de beni çok etkiledi ve mutlaka bu projenin parçası olabilmeyi çok isterim [. . . ]
- Bundan sonra umarım olmaz ama olacak olan bir depremde en yakınımdakilere yardım etmek için kendimi eğitmek istiyorum
- Her zaman aklımızın bir köşesinde olmalı deprem gerçeği ile önlemlerimizi alarak yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor. Hazırlıklı olmalıyız. Çocuklarımızı biliçlendirmeliyiz. Bilen insan korkmaz. Bilen insan güçlü olur. Projenizde yardıma hazırım. İnsanların bir yerlerden başlaması gerektiğine inanıyorum.
- Sizlere bir katkım olacaksa yardıma hazırım. Çalışmalarınızda başarılar. Yolunuz açık olsun.
Gönüllü olmak için