Amaç, olası bir depremde can ve mal kaybını en aza indirmek, alınacak önlemler hakkında bilgi vermek ve halkın afet bilincini yükseltmektir.

Riskler nasıl belirlenir,  deprem zararlarının azaltılması için neler yapılır?

Danışmanlık ya da eğitim almak isteyen kurum ya da kişiler Türkiye Deprem Vakfına başvurabilir

Detaylı bilgi için :

E-posta: egitim@turkiyedepremvakfi.org.tr

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Deprem Vakfı işbirliği ile "Benim Evim Depreme Hazır" yarışması düzenleniyor, başvurular 2 Ağustos 2019 a kadar Tekirdağ Belediyesi web sayfasından yapılabilir.

Uluslararası Afet ve Dirençlilik Kongresi 26-28 Haziran 2019 Eskişehir'de düzenleniyor.

Türkiye Deprem Vakfı hakkında